This is Waste

Waste-tuotteiden tarina

Uutta käyttöä purkumateriaaleille

Purkutyömailta voi löytää laadukkaita ja arvostettuja materiaaleja, esimerkiksi metallia ja hienoa puuta. Materiaalien lisäksi joiltain purkutyömailta löytyy runsaasti huonekaluja, valaisimia ja koriste-esineitä. Osa tuotteista on huolellisen puhdistuksen ja korjauksen jälkeen käyttövalmiita. Osa vaatii enemmän työtä ja ehkä myös tuunausta. Voisi sanoa, että jonkun muun jäte on meille aarre.

Waste-tuotteet ovat sisustusesineitä, huonekaluja, lamppuja ja valaisimia sekä muita sisustamiseen sopivia tuotteita, jotka on valmistettu Deleten purkutyömaiden purkumateriaalista.  Waste-tuotteet soveltuvat käyttöön muun muassa koteihin, julkisissa tiloihin, ravintoloihin, kahviloihin, toimistoihin ja muuallekin. Ne ovat aarteita jokaiselle kierrätystä, kiertotaloutta, teollista muotoilua, kierrätysmuotoilua ja yksilöllisyyttä arvostaville.

Ei enää jätettä, vaan Waste-tuotteita!

Materiaalit

Monet materiaaleista ovat käyttökelpoisia vuosikymmenten jälkeenkin, joskin ehkä eri käyttötarkoituksessa.  Se, mikä on muille jätettä, on meille Waste-mahdollisuuksia. Waste-tuotteissa käytettävät materiaalit ovat usein alkuperäisessä käytössään olleet massatuotettuja. Uudelleenmuotoilun, puhdistamisen, korjaamisen tai uudistamisen jälkeen ne saavat uuden, yksilöllisen elämän. Kaikki tuotteemme ovat tavalla tai toisella uniikkeja, sillä taustalla on aina yksilöllinen historia ja tarina, ja jokainen esine kuluu ja patinoituu yksilöllisesti.

Jokainen jäte-esine on jonkun toisen aarre. Näin syntyvät Waste-tuotteet.

 

Keitä me olemme?

Johannes Stenberg – suomalainen muotoilija, jolla on intohimo vanhoihin materiaaleihin.

”Se hetki, jolloin vanha materiaali muuttuu joksikin uudeksi. Siitä hetkestä saan energiaa. Tuote ja materiaali saavat uuden elämän uudessa kodissa. Se on kierrätystä parhaimmillaan!”

 

Delete – Suomessa toimiva ympäristöalan yritys sekä Wasten materiaalin toimittaja ja toiminnan mahdollistaja.

 

Tutustu sivuston www.waste.fi  tietosuojakäytäntöön tästä linkistä: https://www.delete.fi/vastuullisuus/tietosuojakaytanto/